Menukaart
Gran Duca brengt je letterlijk in hogere sferen!
Geniet van een heerlijke lunch of diner met een prachtig panoramisch uitzicht over de De Keyserlei en het Centraal Station.
VOORGERECHTEN
I Primi Piatti
DE STARTERS
Gli Antipasti
Antipasto Italiano
€ 25,00Variatie van Italiaanse vleeswaren, gecombineerd met mozzarella uit Campania en gegrilde groentenProsciutto di Parma '24 mesi' e melone
€ 23,00Parmaham '24 maanden' met meloenCarpaccio di 'Fassona Piemontese' con rucola
e parmigiano€ 25,00Rundscarpaccio van 'Fassona Piemontese' met rucola en parmigianoTerrina di Fegato d’oca fatta in casa con duo
di marmellate€ 32,00Huisgemaakte terrine van ganzenlever met een duo van traditioneel bereide confituurTiepido di Salmone affumicato con julienne
di indivia Belga€ 27,00Haasje van lauwgerookte zalm vergezeld door een julienne van Belgisch witlof, lichtjes besprenkeld met een vinaigrette van artisanale mosterd en dille, verzacht met acaciahoning van de imkerScampi fritti con tartara
€ 26,00Gefrituurde scampi met huisgemaakte tartaarsaus van verse kruidenInsalata mista di verdure crude con
una vinaigrette di balsamico e olio d’olivia€ 21,00Salade van rauwkost met een vinaigrette van balsamico en olijfolie
PASTA
Le Paste
Tagliatelle ai porcini e zucchine
€ 26,00Tagliatelle met eekhoorntjesbrood en courgette.Ravioli di ricotta e spinaci, salsa di
pomodori freschi, zucchine e basilico€ 25,00Verse ravioli van ricotta en spinazie in combinatie met een saus van Italiaanse tomaat en courgette gearomatiseerd met basilicum uit LiguriëTagliatelle al ragout d’Astice ½
€ 39,00Verse tagliatelle met een ragout van ½ kreeft, zonovergoten Siciliaanse kerstomaten en afgewerkt met peterselieSpaghetti alle Vongole Veraci
€ 27,00Spaghetti met venusschelpen gesauteerd in witte wijn, licht gekruid met een teentje knoflook en peterselieOrecchiette Liguri al pesto
con scampi e fagiolini€ 26,00Verse orecchiette uit Ligurië met pesto, langoustines en sperziebonenPenne all’ Arrabiata
€ 23,00Verse penne met licht pikante Italiaanse tomatensaus
SOEPEN
Zuppe
Zuppa del giorni
€ 19,00Soep van de dagMinestrone dell'orto
€ 19,00Italiaanse groentensoep
HOOFDGERECHTEN
I Secondi Piatti
VISGERECHTEN
I pesci
Filetti di Sogliola alla ‘Milanese’ con tartara
€ 42,00Tongfilet op Milanese wijze met een verse tartaarsausFiletto di Salmone con salsa di Vernaccia,
aspargi verdi e funghi€ 34,00Zalmfilet met groene asperges, Parijse champignons en een licht gemonteerd sausje op basis van VernacciaZuppa di Pesce alla ‘Trapanese’
couscous con legumi croccanti€ 35,00Vissoep op Trapanese wijze, couscous met krokant gegaarde groentjes gereleveerd met Siciliaanse pepertjes
VLEESGERECHTEN
Le carni
Filetto di Agnello ai profumi di
macchia Mediterranea€ 38,00Lamsfilet gekruid met mediterrane kruiden, vergezeld van een saus van zelfgemaakte lamsbouillon, seizoensgroenten en in de oven gebakken aardappelen geparfumeerd met rozemarijnPortafoglio di Vitello ‘Valdostana’
con formaggio Fontina Valle d’Aosta e Tartufo€ 33,00kalfsvlees 'Valdostana' gevuld met Fonita Valle d'Aosta kaas, op smaak gebracht met truffel en vergezeld van groentetaart met een delicate saus op basis van zelfgemaakte kalfsfondOssobuco tradizionale
€ 33,00Kalfsschenkel op traditionele wijze, geserveerd met zijn tomatensaus op basis van een brunoise, een kruidentuiltje met laurier en tijm, en spaghettiSaltimbocca di vitello alla Romana
€ 32,00Kalfslapje op Romaanse wijze met gerookte Parmaham, op smaak gebracht met verse salie en een verfijnd gekruide kalfsjusFiletto di Manzo Rossini
€ 45,00Filet pur in combinatie met gebakken eendenlever, truffel en een saus op smaak gebracht met Marsala
MENUS
I Menu
Business lunch
€ 44,003 gangen
DESSERTS
I Dolci
Tiramisu della casa
€ 14,00Huisgemaakte tiramisuSegreto con glacé Lamponi e Bergamotto, Mascarpone e Piscacchio
€ 15,00Geheim van framboos en Bergamotto met Mascarpone en PistacheFormaggi Misti con Mostarda di Frutta
€ 17,00Kaasplank met fruit confituurMousse Cioccolato al Latte e Caffe
€ 15,00Mousse van chocolade en koffieGelato alla Vaniglia con Fragole Marinate
€ 15,00Vanille ijs met gemarineerde aardbeiMoelleux Caramello e burro salato
€ 16,00Moelleux van karamel en gezouten boterPannacotta Speculoos e Mango
€ 15,00Pannacotta van speculoos en mangoCheesecake con Cioccolato e Biscotti Oreo
€ 16,00Kaastaart met biscuit van chocolade en oreo
Ontdek onze groepsmenu's

Openingsuren
Lunch
Maandag – Vrijdag
12:00 – 14:30
Diner
Dinsdag – Zaterdag
18:00 – 22:00
Reserveren
We raden aan om online te reserveren.