Menukaart

Gran Duca brengt je letterlijk in hogere sferen!
Geniet van een heerlijke lunch of diner met een prachtig panoramisch uitzicht over de De Keyserlei en het Centraal Station.

VOORGERECHTEN

I Primi Piatti

DE STARTERS

Gli Antipasti

  • Antipasto Italiano
    € 25,00
    Variatie van Italiaanse vleeswaren, gecombineerd met mozzarella uit Campania en gegrilde groenten
  • Carpaccio di 'Fassona Piemontese' con rucola
    e parmigiano
    € 23,00
    Rundscarpaccio van 'Fassona Piemontese' met rucola en parmigiano
  • Carpaccio di salmone affumicato,
    formaggio caprino, erbe aromatiche e scorza di limone
    € 26,00
    Carpaccio van gerookte zalm, geitenkaas, kruiden en cintroenzeste
  • Scampi fritti con salsa tartara
    € 26,00
    Gefrituurde scampi met huisgemaakte tartaarsaus van verse kruiden
  • Insalata mista con scampi, pinoli tostati
    e una vinaigrette miele e timo
    € 21,00
    Gemenge salade met langoustines, geroosterde pijnboompitten en een vinaigrette van honing en tijm
  • Burratina Pugliese, gazpacho di pomodoro
    e grissino alla cipolla
    € 22,00
    Tomatengazpacho met burratina van Puglia en een broodstengel van ui
  • Crocchette di formaggio con
    piccola insalatina e limone
    € 24,00
    Kaaskroketten met een kleine salade en citroen

PASTA

Le Paste

  • Risotto mantecato con crema di piselli,
    gorgonzola e crambol di prosciutto
    € 29,00
    Risotto mantecato met een crème van doperwten, gorgonzola en een crumble van ham
  • Ravioli di ricotta e spinaci, burro,
    salvia e scorza d'arancia
    € 25,00
    Verse ravioli van ricotta en spinazie in combinatie met boter, salie en sinaasappelschil
  • Tagliatelle al ragù d’astice ½
    € 39,00
    Verse tagliatelle met een ragout van ½ kreeft, zonovergoten Siciliaanse kerstomaten en afgewerkt met peterselie
  • Spaghetti alle vongole veraci
    € 27,00
    Spaghetti met venusschelpen gesauteerd in witte wijn, licht gekruid met een teentje knoflook en peterselie
  • Orecchiette melanzane e burrata profumate al basilico
    € 26,00
    Verse orecchiette met aubergine en burrata geparfumeerd met basilicum
  • Rigatoni al ragù bianco Toscano e funghi di bosco
    € 26,00
    Rigatoni met Toscaanse witte vleessaus en wilde champignons
  • Penne all’ Arrabiata
    € 23,00
    Verse penne met licht pikante Italiaanse tomatensaus

SOEPEN

Zuppe

  • Zuppa del giorni
    € 20,00
    Soep van de dag
  • Minestrone dell'orto
    € 20,00
    Italiaanse groentensoep

HOOFDGERECHTEN

I Secondi Piatti

VISGERECHTEN

I pesci

  • Sogliola alla mugnaia
    € 42,00
    Zeetong à la meunière
  • Filetti di branzino al cartoccio (limone, timo
    e olive taggiasche)
    € 33,00
    Zeebaarsfilet gebakken in folie (citroen, tijm en Taggiasca-olijven)
  • Merluzzo al vapore con crema di piselli e uova di pesce
    € 35,00
    Gestoomde kabeljauw met doperwtencrème en viskuit
  • Zuppa di pesce mediterranea con crostone di pane
    € 36,00
    Mediterrane vissoep met broodkrokant

VLEESGERECHTEN

Le carni

  • Filetto di agnello ai profumi di
    macchia mediterranea
    € 38,00
    Lamsfilet met een mediterrane kruidenmengeling geaccompagneerd door een licht sausje geblust met huisgemaakte lamsbouillon, seizoensgroenten en aardappelen uit de oven geparfumeerd met rozemarijn
  • Tagliata di manzo Irlandese, rucola e grana
    € 39,00
    Fijne plakjes Iers rundsvlees, rucola en grana kaas
  • Ossobuco tradizionale
    € 33,00
    Kalfsschenkel op traditionele wijze, geserveerd met zijn tomatensaus op basis van een brunoise, een kruidentuiltje met laurier en tijm, en spaghetti
  • Saltimbocca di vitello alla Romana
    € 31,00
    Kalfslapje op Romaanse wijze met gerookte Parmaham, op smaak gebracht met verse salie en een verfijnd gekruide kalfsjus
  • Filetto di manzo Rossini
    € 45,00
    Filet pur in combinatie met gebakken eendenlever, truffel en een saus op smaak gebracht met Marsala
  • Scaloppina funghi e tartufo
    € 36,00
    Escalope van champignons en truffel
  • Cotoletta di vitello alla Milanese
    € 37,00
    Kalfskotelet op Milanese wijze

MENUS

I Menu

  • Business lunch
    € 54,00
    3 gangen


DESSERTS

I Dolci

  • Tiramisu della casa

    € 14,00
    Huisgemaakte tiramisu
  • Segreto con glacé Lamponi e Bergamotto,
    Mascarpone e Piscacchio

    € 15,00
    Geheim van framboos en Bergamotto met Mascarpone en Pistache
  • Formaggi Misti con Mostarda di Frutta

    € 17,00
    Kaasplank met fruit confituur
  • Mousse Cioccolato al Latte e Caffe

    € 15,00
    Mousse van chocolade en koffie
  • Gelato alla Vaniglia con Fragole Marinate

    € 15,00
    Vanille ijs met gemarineerde aardbei
  • Moelleux Caramello e burro salato

    € 16,00
    Moelleux van karamel en gezouten boter
  • Pannacotta Speculoos e Mango

    € 15,00
    Pannacotta van speculoos en mango
  • Cheesecake con Cioccolato e Biscotti Oreo

    € 16,00
    Kaastaart met biscuit van chocolade en oreo

Openingsuren

Lunch

  • Dinsdag– Vrijdag
    12:00 – 14:30

Diner

  • Dinsdag – Zaterdag
    18:00 – 22:00

Reserveren

We raden aan om online te reserveren.