Voorgerechten - Les Entrées

Primi

Antipasto italiano
Italiaanse antipasto 18,00€

Prosciutto di parma con melone
Parmaham met meloen 19,00€

Carpaccio di manzo con rucola e Parmigiano
Rundscarpaccio met rucola en Parmezaanse kaas 18,00€

Terrina di fegato d’oca fatta in casa
Huisbereide ganzenleverterrine 25,00€

Cuore di salmone affumicato con julienne di indivia Belge
Haasje van gerookte zalm met een julienne van Belgisch witlof 22,00€

Scampi fritti con tartara 22,00€
Gefrituurde scampi’s met tartaar

Deegwaren - Les Pates

Paste

Tagliatelle ai porchini e zucchine
Tagliatelle met eekhoorntjesbrood en courgette 14,00€ – 21,00€

Ravioli di ricotta e spinaci, salsa di pomodori freschi, zucchini e basilico
Ravioli van ricotta en spinazie, tomatensaus en courgette 14,00€ – 21,00€

Tagliatelle al ragout d’astice
Tagliatele met een ragout van kreeft 19,00€ – 28,00€

Spaghetti alle Vongole Verace
Spaghetti met venusschelpen in witte wijn en look 17,00€ – 23,00€

Trofie Liguri al pesto con scampi e fagiolini
Trofie uit Ligurie met pesto, scampi en prinsessenboontjes 16,00€ – 23,00€

Penne all’ arrabiata
Penne op licht pikante wijze 11,00€ – 16,00€

Visgerechten - Les Poissons

Pesce

Filetti di soglia alla ‘Milanese’ pesto di rucola e pomodorini secchi
Tongfilet op Milanese wijze met een pesto van rucola en gedroogde tomaatjes 29,00€

Filetto di salmone con salsa di Vernaccia, asparagi verde e funghi
Zalmfilet met groene asperges, chamignons en een sausje van Vernaccia 25,00€

Zuppa di pesce alla Trapanese couscous con legumi croccanti
Vissoep op Trapanese wijze met couscous en krokant gegaarde groenten 26,00€

Vleesgerechten - Les Viandes

Carne

Filetto di Agnello alla « Mediterranea »
Lamsfilet op Mediterraanse wijze 34,00€

Portafoglio di vitello con pomodori secchi, mozzarella e basilico
Enveloppe van kalf met zongedroogde tomaatjes, mozzarella en basilicum 27,00€

Ossobuco tradizionale
Ossobuco op traditionele wijze met spaghetti 28,50€

Saltimbocca di vitello alla « Romana »
Kalfslapje met Parmaham en salie 25,00€

Filetto di manzo Rossini
Filet pure met gebakken eendelever, truffel en een saus van Marsala 37,00€

Desserten - Les desserts

Dolci