Voorgerechten - Les Entrées
Primi
Antipasto italiano
Italiaanse antipasto 18,00€
Prosciutto di parma con melone
Parmaham met meloen 19,00€
Carpaccio di manzo con rucola e Parmigiano
Rundscarpaccio met rucola en Parmezaanse kaas 18,00€
Terrina di fegato d’oca fatta in casa
Huisbereide ganzenleverterrine 25,00€
Cuore di salmone affumicato con julienne di indivia Belge
Haasje van gerookte zalm met een julienne van Belgisch witlof 22,00€
Scampi fritti con tartara 22,00€
Gefrituurde scampi’s met tartaar
Deegwaren - Les Pates
Paste
Tagliatelle ai porchini e zucchine
Tagliatelle met eekhoorntjesbrood en courgette 14,00€ – 21,00€
Ravioli di ricotta e spinaci, salsa di pomodori freschi, zucchini e basilico
Ravioli van ricotta en spinazie, tomatensaus en courgette 14,00€ – 21,00€
Tagliatelle al ragout d’astice
Tagliatele met een ragout van kreeft 19,00€ – 28,00€
Spaghetti alle Vongole Verace
Spaghetti met venusschelpen in witte wijn en look 17,00€ – 23,00€
Trofie Liguri al pesto con scampi e fagiolini Trofie uit Ligurie met pesto, scampi en prinsessenboontjes 16,00€ – 23,00€
Penne all’ arrabiata
Penne op licht pikante wijze 11,00€ – 16,00€
Visgerechten - Les Poissons
Pesce
Filetti di soglia alla ‘Milanese’ pesto di rucola e pomodorini secchi
Tongfilet op Milanese wijze met een pesto van rucola en gedroogde tomaatjes 29,00€
Filetto di salmone con salsa di Vernaccia, asparagi verde e funghi
Zalmfilet met groene asperges, chamignons en een sausje van Vernaccia 25,00€
Zuppa di pesce alla Trapanese couscous con legumi croccanti
Vissoep op Trapanese wijze met couscous en krokant gegaarde groenten 26,00€
Vleesgerechten - Les Viandes
Carne
Filetto di Agnello alla « Mediterranea »
Lamsfilet op Mediterraanse wijze 34,00€
Portafoglio di vitello con pomodori secchi, mozzarella e basilico
Enveloppe van kalf met zongedroogde tomaatjes, mozzarella en basilicum 27,00€
Ossobuco tradizionale
Ossobuco op traditionele wijze met spaghetti 28,50€
Saltimbocca di vitello alla « Romana »
Kalfslapje met Parmaham en salie 25,00€
Filetto di manzo Rossini Filet pure met gebakken eendelever, truffel en een saus van Marsala 37,00€